KRAMPRUN-KOORTS “PAKT” VARSSEVELD


Met meer dan 1000 deelnemers aan de start, een grote publieke belangstelling en een uitgebreid randgebeuren is de verwachting, dat de 3e editie van de Kramprun zaterdag een prachtig sportspektakel gaat worden.

De organisatie is al maanden bezig met de voorbereidingen en een steeds groter groeiende groep van ( Varsseveldse-) bedrijven en instanties hebben aangegeven om een bijdrage te willen leveren aan het evenement.

De KrampRun speelt zich allang niet meer af op de wedstrijddag, maar al voor de zomer gaan de eerste activiteiten van start. Sportcentrum VITAL heeft een aantal clinics gegeven aan personeelsleden van bedrijven die sponsor zijn van de KrampRun. Sportcentrum FIT IN deed hetzelfde, maar daarbij waren de clinics bedoeld voor de individuele lopers en loopsters.

Ook op de wedstrijddag zelf laat de Varsseveldse middenstand zich zien en levert zo een belangrijke bijdrage aan het randprogramma. Zo organiseert de V.O.V. (Varsseveldse OndernemersVereniging) vanaf 14.00 uur in de Spoorstraat de KramenRun, een kraampjesmarkt met heel veel koopjes. Tevens is er gezorgd voor vertier voor de Kinderen.

Natuurlijk is net als voorgaande jaren HET BORCHUUS in het centrum het kloppende hart, waar de organisatie altijd bijzonder gastvrij wordt ontvangen

Het parcours van de wedstrijd slingert door de kern van Varsseveld, maar de start en finish vindt uiteraard midden in het sfeervolle centrum plaats, waar het publiek in grote getale aanwezig zal zijn.

De deelnemers worden gelijk na binnenkomst opgevangen in de zogenaamde “finishstraat.” Daar krijgt men vervolgens een goodiebag van de COOP en is er voor de kinderen teven een ijsbon van cafetaria DE HEER. Vervolgens kunnen de vitamines direct aangevuld worden met fruit van `t VERSSEVELD. Tenslotte kan er gratis gebruik worden gemaakt van de diensten van SENSIRE, dat metingen verricht naar de waarden van de bloeddruk en het hart. Ook is het mogelijk om de geteisterde spieren te laten behandelen door masseurs van FIT IN.

Het einde van de KrampRun, betekent echter zeker niet, dan het programma van het randgebeuren ten einde is. CHINEES RESTAURANT “FU HING” presenteert namelijk een flitsend avondprogramma, dat direct na de prijsuitreiking van start gaat en zal duren tot de klok van 01.00 uur. Op het podium zullen de live-band ZOOH en D.J. VAL-Gft. Jerry zorgen voor muzikaal spektakel voor jong en oud. Uiteraard kan er wat gegeten en gedronken worden.

Het uitgebreide middag- en avondprogramma vormt een prachtige uitbreiding van de KrampRun en zal het evenement nog meer allure geven. Het belooft zaterdag in Varsseveld een gezellig sportspektakel te worden, dat je zeker niet wilt missen!